mbargo

  • ۰
  • ۰

نگهداری انگور در سرد خانه

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات

فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت

تعداد صفحات: 24

فهرست مطالب

آیین کار نگهداری انگور در سردخانه

مقدمه

هدف

دامنه کاربرد

اصول روش نگهداری انگور

وسایل و مواد لازم

برداشت ـ درجه‏بندی و بسته‏بندی

طرز عمل در سردخانه

جلوگیری از فعالیت قارچ‏ها

پیوست شماره 1

بسمه‏تعالی

پیشگفتار

آیین کار نگهداری انگور در سردخانه که به وسیله فنی نگهداری میوه و سبزی در سردخاانه تهیه و تدوین شده و در شصت و ششمین کمیته ملی استاندارد فرآورده‏های کشاورزی و غذایی مورخ 66/10/13 مورد تایید قرار گرفته , اینک به استناد ماده یک قانون مواد الحاقی به قانون تأسیس مؤسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران مصوب آذرماه 1349 به عنوان استاندارد رسمی ایران منتشر می‏گردد .

برای حفظ همگامی و همآهنگی با پیشرفت‏های ملی و جهانی در زمینه صنایع و علوم , استانداردهای ایران در مواقع لزوم مورد تجدیدنظر قرار خواهند گرفت و هرگونه پیشنهادی که برای اصلاح یا تکمیل این استانداردها برسد در هنگام تجدیدنظر در کمیسیون فنی مربوط مورد توجه واقع خواهد شد .

بنابراین برای مراجعه به استانداردهای ایران باید همواره از آخرین چاپ و تجدیدنظر آنها استفاده نمود .

در تهیه و تدوین این استاندارد سعی شده است که ضمن توجه به شرایط موجود و نیازهای جامعه حتی‏المقدور بین این استاندارد و استاندارد کشورهای صنعتی و پیشرفته همآهنگی ایجاد شود .

لذا با بررسی امکانات و مهارت‏های موجود و اجرای آزمایش‏های لازم این استاندارد با استفاده از منابع زیر تهیه گردیده است :

1 ـ آمار نامه کشاورزی سال 64 از انتشارات وزارت کشاورزی

2 ـ نتایج حاصله از آزمایشات بررسی ویژگی‏های کیفی و انباری ارقام انگور ایران ـ داریوش شرافتیان ـ مؤسسه اصلاح و تهیه نهال و بذر از سال 1358 لغایت 1363

3 ـ مسائل پس از برداشت انگور چکیده بررسیهای انجام شده بر روی ویژگی‏های کیفی و انباری و روش‏های افزایش عمر انباری این محصول ـ داریوش شرافتیان ـ مؤسسه اصلاح و تهیه نهال و بذر سال .1364

4 ـ استاندارد نگهداری میوه و سبزی در سردخانه شماره 830 ایران .

5- Table grapes – guide to cold storage (ISO 2168 – 1974)

6- Guide for cold storage of table grapes (IS: 9303 – 1979)

7- The cold storage of vinifera table grapes by A.Lloydryall and John M. Harvey united states department of agriculture Washington D.C June 1967

8- General viticultureby A. J. Winkler – James A. CookW. M. Kliewer Lloyd, A. Lideruniversity of California press 1974

9- Recommended conditions for cold storage of perishable published by international institute refrigeration 1979

آیین کار نگهداری انگور در سردخانه

0 ـ مقدمه

انگور یکی از میوه‏هایی است که بشر آن را از دیرباز شناخته و در طول قرون به روش‏های مختلف از آن بهره‏گیری نموده است . درخت انگور که در ایران آن را تاک , رز یا مو نیز می‏نامند از نظر گیاه‏شناسی دارای 60 گونه است که مهم‏ترین آنها گونه Vitis vinifera از جنس Vitis و از خانواده Vitaceae می‏باشد . ارقام تاک قابلیت تطابق با اکثر اقلیم‏های آب و هوایی را داشته و به همین لحاظ کاشت آن در مناطق مختلف جهان متداول گشته است . در ایران حدود 400 رقم تاک وجود دارد که تقریبأ 50 رقم آن در سطح تجاری در مساحتی برابر 160 هزار هکتار اعم از آبی و دیمی مورد کشت و بهره‏برداری است . استفاده از " مو " محدود به میوه رسیده آن یعنی انگور نبوده بلکه برگ و میوه نارس آن هم ( غوره , آب غوره و غوره خشک ) مصرف غذایی دارد . خود انگور نیز فقط به شکل تازه آن به مصرف نمی‏رسد , بلکه عصاره آن به صورت آب انگور یا شیره و خشک شده آن به صورت کشمش و محصولات تخمیری آن به صورت خمر , الکل و سرکه مصارف طبی و غذایی دارند . بعضی از ارقام انگور دارای خصوصیات ژنتیکی از قبیل ضخامت پوست حبه و استحکام پیوند دم به خوشه در اکثر موارد درشتی حبه و غیره هستند که موجب می‏شود در مقایسه با سایر ارقام در شرایط مساوی مدت بیشتری تازه بمانند . این ارقام در مناطقی که دارای تابستان ملایم و طولانی هستند , قابلت نگهداری بهتری دارند و اگر در









سایر محصولات :
نگهداری انگور در سرد خانه

نگهداری انگور در سرد خانه ...

نگهداری میوه ها و سبزیها

نگهداری میوه ها و...

سوء تغذیه 20ص

سوء تغذیه 20ص...

سنگهای دگرگونی

سنگهای دگرگونی...

نگهداری اسفناج در سردخانه

نگهداری اسفناج در...

نگاهی به ارزش تغذیه

نگاهی به ارزش...

سنگ تزئینی

سنگ تزئینی...

نوشابه

نوشابه...

نگاهداری هویج در سردخانه

نگاهداری هویج در...

سموم گیاهی

سموم گیاهی...

سموم مواد غذایی 15ص

سموم مواد غذایی...

تحقیق در مورد چند انسان برجسته 17ص

تحقیق در مورد چند...

نقش مواد غذایی اکسیدانی در سلامتی بدن

نقش مواد غذایی اکسیدانی در سلامتی بدن...

نقش لبنیات در دوران بارداری

نقش لبنیات در دوران بارداری...

سلولز

سلولز...

دانلود رام رسمی مایکرومکس Bolt A065

دانلود رام رسمی مایکرومکس Bolt A065...

نقش فناوری نانو در صنایع غذایی

نقش فناوری نانو در...

سلول1

سلول1...

نقش فناوری نانو در صنایع غذایی 2

نقش فناوری نانو در صنایع غذایی...

تحقیق در مورد پیر امیدوار 4ص

تحقیق در مورد پیر امیدوار 4ص...

سلول

سلول...

نقش رژیم غذایی در بهبود اختلالات خلقی و عاطفی

نقش رژیم غذایی در بهبود اختلالات خلقی...

سلول گیاهی

سلول گیاهی...

نقش بسته‌بندی در فروش بیشتر اجناس بسته‌بندی و مصرف‌کننده

نقش بسته‌بندی در فروش...

تحقیق در مورد پدیده بیل گیتس 12ص

تحقیق در مورد...

سلول گیاهی 33 ص

سلول گیاهی 33 ص...

نحوه عملکرد آنتی‌اکسیدان‌ها

نحوه عملکرد آنتی‌اکسیدان‌ها...

نحوه عملکرد آنتی اکسیدانها

نحوه عملکرد آنتی...

سلول های بنیادی 12 ص

سلول های بنیادی 12 ص...

دانلود تحقیق سمانتیک های سرویس وب WSDL_S

دانلود تحقیق سمانتیک های سرویس وب...

نانو تکنولوچی و صنایع غذایی

نانو تکنولوچی و صنایع...

تحقیق در مورد زندگینامه و آثار خاقانی 7ص

تحقیق در مورد...

مواد معدنی

مواد معدنی...

سلامتى تن و روان 443ص

سلامتى تن و روان...

سفته 11ص

سفته 11ص...

منشا پیدایش ماست

منشا پیدایش ماست...

منافع مصرف اسانسها و عصاره های گیاهی در محصول دوغ

منافع مصرف اسانسها و عصاره های...

سطح پتاسیم 13ص

سطح پتاسیم 13ص...

تحقیق در مورد زندگینامه صائب تبریزی 3ص

تحقیق در مورد زندگینامه صائب تبریزی 3ص...

سزیم

سزیم...

مقدمه ای بر بسته بندی مواد غذایی

مقدمه ای بر بسته بندی مواد غذایی...

مقدمه ای بر بسته بندی مواد غذایی 2

مقدمه ای بر بسته بندی مواد...

سرکه 17ص

سرکه 17ص...

تحقیق در مورد زندگینامه شهید زین الدین 10ص

تحقیق در مورد زندگینامه شهید زین الدین...

سرد خانه تحت پوشش آستان قدس رضوی 23ص

سرد خانه تحت پوشش...

مقدمه ای بر بسته بندی

مقدمه ای بر بسته بندی...

معیارهای استاندارد شیر

معیارهای استاندارد شیر...

سدها

سدها...

سخت پوستان

سخت پوستان...

تحقیق در مورد زندگینامه دانش آموز بسیجی محمد حسین فهمیده 8ص

تحقیق در مورد زندگینامه دانش...

خانه داوودی مشهد +معماری
خاتم سازی
جوشکاری خال، شکاف و طرح
جایگاه ممتاز معماری اسلامی در هنر جهان
تعریف میدان
ضرر و شیوه های جبران آن در نظریه مسئولیت مدنی در حقوق ایران
روابط معلم و دانش آموز
پایان نامه دوپینگ و داروهای غیرمجاز ورزشی
رابطه مفهوم گناه و جرم
تاثیر آموزش هنر در مدارس دوره ی ابتدایی
شستشوی پشم
رنگرزی بر روی پنبه
بررسی روشهای بهبود رنگرزی الیاف پنبه با رنگزاهای طبیعی
تفکیک قوا 14 ص
ضرر و شیوه های جبران آن در نظریه مسئولیت مدنی در حقوق ایران

کلمات کلیدی :for cold storage ؤسسه اصلاح تهیه شرافتیان ؤسسه اصلاح داریوش شرافتیان ؤسسه cold storage این استاندارد table grapes گهداری انگور اصلاح تهیه ؤسسه اصلاح شرافتیان ؤسسه تهیه هال روشrlm های for cold انگور استاندارد گهداری ارقام ndash storage دارای grapes table استفاده
  • ۹۶/۰۸/۰۷
  • شیدا خسروی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی