نگهداری انگور در سرد خانه
لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت
تعداد صفحات: 24
فهرست مطالب
آیین کار نگهداری انگور در سردخانه
مقدمه
هدف
دامنه کاربرد
اصول روش نگهداری انگور
وسایل و مواد لازم
برداشت ـ درجهبندی و بستهبندی
طرز عمل در سردخانه
جلوگیری از فعالیت قارچها
پیوست شماره 1
بسمهتعالی
پیشگفتار
آیین کار نگهداری انگور در سردخانه که به وسیله فنی نگهداری میوه و سبزی در سردخاانه تهیه و تدوین شده و در شصت و ششمین کمیته ملی استاندارد فرآوردههای کشاورزی و غذایی مورخ 66/10/13 مورد تایید قرار گرفته , اینک به استناد ماده یک قانون مواد الحاقی به قانون تأسیس مؤسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران مصوب آذرماه 1349 به عنوان استاندارد رسمی ایران منتشر میگردد .
برای حفظ همگامی و همآهنگی با پیشرفتهای ملی و جهانی در زمینه صنایع و علوم , استانداردهای ایران در مواقع لزوم مورد تجدیدنظر قرار خواهند گرفت و هرگونه پیشنهادی که برای اصلاح یا تکمیل این استانداردها برسد در هنگام تجدیدنظر در کمیسیون فنی مربوط مورد توجه واقع خواهد شد .
بنابراین برای مراجعه به استانداردهای ایران باید همواره از آخرین چاپ و تجدیدنظر آنها استفاده نمود .
در تهیه و تدوین این استاندارد سعی شده است که ضمن توجه به شرایط موجود و نیازهای جامعه حتیالمقدور بین این استاندارد و استاندارد کشورهای صنعتی و پیشرفته همآهنگی ایجاد شود .
لذا با بررسی امکانات و مهارتهای موجود و اجرای آزمایشهای لازم این استاندارد با استفاده از منابع زیر تهیه گردیده است :
1 ـ آمار نامه کشاورزی سال 64 از انتشارات وزارت کشاورزی
2 ـ نتایج حاصله از آزمایشات بررسی ویژگیهای کیفی و انباری ارقام انگور ایران ـ داریوش شرافتیان ـ مؤسسه اصلاح و تهیه نهال و بذر از سال 1358 لغایت 1363
3 ـ مسائل پس از برداشت انگور چکیده بررسیهای انجام شده بر روی ویژگیهای کیفی و انباری و روشهای افزایش عمر انباری این محصول ـ داریوش شرافتیان ـ مؤسسه اصلاح و تهیه نهال و بذر سال .1364
4 ـ استاندارد نگهداری میوه و سبزی در سردخانه شماره 830 ایران .
5- Table grapes – guide to cold storage (ISO 2168 – 1974)
6- Guide for cold storage of table grapes (IS: 9303 – 1979)
7- The cold storage of vinifera table grapes by A.Lloydryall and John M. Harvey united states department of agriculture Washington D.C June 1967
8- General viticultureby A. J. Winkler – James A. CookW. M. Kliewer Lloyd, A. Lideruniversity of California press 1974
9- Recommended conditions for cold storage of perishable published by international institute refrigeration 1979
آیین کار نگهداری انگور در سردخانه
0 ـ مقدمه
انگور یکی از میوههایی است که بشر آن را از دیرباز شناخته و در طول قرون به روشهای مختلف از آن بهرهگیری نموده است . درخت انگور که در ایران آن را تاک , رز یا مو نیز مینامند از نظر گیاهشناسی دارای 60 گونه است که مهمترین آنها گونه Vitis vinifera از جنس Vitis و از خانواده Vitaceae میباشد . ارقام تاک قابلیت تطابق با اکثر اقلیمهای آب و هوایی را داشته و به همین لحاظ کاشت آن در مناطق مختلف جهان متداول گشته است . در ایران حدود 400 رقم تاک وجود دارد که تقریبأ 50 رقم آن در سطح تجاری در مساحتی برابر 160 هزار هکتار اعم از آبی و دیمی مورد کشت و بهرهبرداری است . استفاده از " مو " محدود به میوه رسیده آن یعنی انگور نبوده بلکه برگ و میوه نارس آن هم ( غوره , آب غوره و غوره خشک ) مصرف غذایی دارد . خود انگور نیز فقط به شکل تازه آن به مصرف نمیرسد , بلکه عصاره آن به صورت آب انگور یا شیره و خشک شده آن به صورت کشمش و محصولات تخمیری آن به صورت خمر , الکل و سرکه مصارف طبی و غذایی دارند . بعضی از ارقام انگور دارای خصوصیات ژنتیکی از قبیل ضخامت پوست حبه و استحکام پیوند دم به خوشه در اکثر موارد درشتی حبه و غیره هستند که موجب میشود در مقایسه با سایر ارقام در شرایط مساوی مدت بیشتری تازه بمانند . این ارقام در مناطقی که دارای تابستان ملایم و طولانی هستند , قابلت نگهداری بهتری دارند و اگر در
سایر محصولات :
نگهداری انگور در سرد خانه
نگهداری انگور در سرد خانه ...
نگهداری میوه ها و سبزیهانگهداری میوه ها و...
سوء تغذیه 20صسوء تغذیه 20ص...
سنگهای دگرگونیسنگهای دگرگونی...
نگهداری اسفناج در سردخانهنگهداری اسفناج در...
نگاهی به ارزش تغذیهنگاهی به ارزش...
سنگ تزئینیسنگ تزئینی...
نوشابهنوشابه...
نگاهداری هویج در سردخانهنگاهداری هویج در...
سموم گیاهیسموم گیاهی...
سموم مواد غذایی 15صسموم مواد غذایی...
تحقیق در مورد چند انسان برجسته 17صتحقیق در مورد چند...
نقش مواد غذایی اکسیدانی در سلامتی بدننقش مواد غذایی اکسیدانی در سلامتی بدن...
نقش لبنیات در دوران باردارینقش لبنیات در دوران بارداری...
سلولزسلولز...
دانلود رام رسمی مایکرومکس Bolt A065دانلود رام رسمی مایکرومکس Bolt A065...
نقش فناوری نانو در صنایع غذایینقش فناوری نانو در...
سلول1سلول1...
نقش فناوری نانو در صنایع غذایی 2نقش فناوری نانو در صنایع غذایی...
تحقیق در مورد پیر امیدوار 4صتحقیق در مورد پیر امیدوار 4ص...
سلولسلول...
نقش رژیم غذایی در بهبود اختلالات خلقی و عاطفینقش رژیم غذایی در بهبود اختلالات خلقی...
سلول گیاهیسلول گیاهی...
نقش بستهبندی در فروش بیشتر اجناس بستهبندی و مصرفکنندهنقش بستهبندی در فروش...
تحقیق در مورد پدیده بیل گیتس 12صتحقیق در مورد...
سلول گیاهی 33 صسلول گیاهی 33 ص...
نحوه عملکرد آنتیاکسیدانهانحوه عملکرد آنتیاکسیدانها...
نحوه عملکرد آنتی اکسیدانهانحوه عملکرد آنتی...
سلول های بنیادی 12 صسلول های بنیادی 12 ص...
دانلود تحقیق سمانتیک های سرویس وب WSDL_Sدانلود تحقیق سمانتیک های سرویس وب...
نانو تکنولوچی و صنایع غذایینانو تکنولوچی و صنایع...
تحقیق در مورد زندگینامه و آثار خاقانی 7صتحقیق در مورد...
مواد معدنیمواد معدنی...
سلامتى تن و روان 443صسلامتى تن و روان...
سفته 11صسفته 11ص...
منشا پیدایش ماستمنشا پیدایش ماست...
منافع مصرف اسانسها و عصاره های گیاهی در محصول دوغمنافع مصرف اسانسها و عصاره های...
سطح پتاسیم 13صسطح پتاسیم 13ص...
تحقیق در مورد زندگینامه صائب تبریزی 3صتحقیق در مورد زندگینامه صائب تبریزی 3ص...
سزیمسزیم...
مقدمه ای بر بسته بندی مواد غذاییمقدمه ای بر بسته بندی مواد غذایی...
مقدمه ای بر بسته بندی مواد غذایی 2مقدمه ای بر بسته بندی مواد...
سرکه 17صسرکه 17ص...
تحقیق در مورد زندگینامه شهید زین الدین 10صتحقیق در مورد زندگینامه شهید زین الدین...
سرد خانه تحت پوشش آستان قدس رضوی 23صسرد خانه تحت پوشش...
مقدمه ای بر بسته بندیمقدمه ای بر بسته بندی...
معیارهای استاندارد شیرمعیارهای استاندارد شیر...
سدهاسدها...
سخت پوستانسخت پوستان...
تحقیق در مورد زندگینامه دانش آموز بسیجی محمد حسین فهمیده 8صتحقیق در مورد زندگینامه دانش...
خانه داوودی مشهد +معماریخاتم سازی
جوشکاری خال، شکاف و طرح
جایگاه ممتاز معماری اسلامی در هنر جهان
تعریف میدان
ضرر و شیوه های جبران آن در نظریه مسئولیت مدنی در حقوق ایران
روابط معلم و دانش آموز
پایان نامه دوپینگ و داروهای غیرمجاز ورزشی
رابطه مفهوم گناه و جرم
تاثیر آموزش هنر در مدارس دوره ی ابتدایی
شستشوی پشم
رنگرزی بر روی پنبه
بررسی روشهای بهبود رنگرزی الیاف پنبه با رنگزاهای طبیعی
تفکیک قوا 14 ص
ضرر و شیوه های جبران آن در نظریه مسئولیت مدنی در حقوق ایران
کلمات کلیدی :for cold storage ؤسسه اصلاح تهیه شرافتیان ؤسسه اصلاح داریوش شرافتیان ؤسسه cold storage این استاندارد table grapes گهداری انگور اصلاح تهیه ؤسسه اصلاح شرافتیان ؤسسه تهیه هال روشrlm های for cold انگور استاندارد گهداری ارقام ndash storage دارای grapes table استفاده
- ۹۶/۰۸/۰۷